[soved] Question on ELECTRICAL_CIRCUIT_POWER_SETTING_SET

I can’t use this event (ELECTRICAL_CIRCUIT_POWER_SETTING_SET) in a template.
With spad.next, using this event, I can change the circuit power setting
without any problem. It woks as intended, but when in a template it doesn’t do
anything. These are the systems.cfg and my xml template file as reference:
(system.cfg) I’m using circuit 68 as test.

circuit.66 = Type:CIRCUIT_GENERAL_PANEL:1#Connections:bus.2#Power:0.5,1,8.5#Name:General_Panel_1
circuit.67 = Type:CIRCUIT_GENERAL_PANEL:2#Connections:bus.2#Power:0.5,1,8.5#Name:General_Panel_2
circuit.68 = Type:CIRCUIT_XML:8#Connections:bus.1#Power:10, 40, 5#Name:My_circuit
curve.1 = 0:2, 0.1:10, 0.3:16, 0.5:20, 1:24
curve.2 = 0.1:0, 0.15:75, 0.30:95, 0.8:100
externalpower.1 = Connections:bus.2#RatedVoltage:28#Load:1200

(xml template)

10

50 68 (>K:2:ELECTRICAL_CIRCUIT_POWER_SETTING_SET) 

I tried to swap [0] and [1] parameters and none worked. According to SDK
Documentation to this event, [0] parameter refers to the circuit index: is the
value assigned to the circuit Type when the circuit.N was defined. But this
seems wrong. With spad.next I assign [0] parameter 68 witch is the N index of
the circuit.N definition and it works. 1- My first question is what am I
missing when writing this? 2-My second question is assuming I can fix the
previous question, can I replace the [1] parameter refering to “circuit power
setting” with a simvar or a local var like in the next example?

Example2:
(A:GENERAL ENG THROTTLE LEVER POSITION:1, Percent) 68 (>K:2:ELECTRICAL_CIRCUIT_POWER_SETTING_SET)

example1:
(L:mylocalvar) 68 (>K:2:ELECTRICAL_CIRCUIT_POWER_SETTING_SET)

Problerm solved. Don’t need to reply.